God service:
Fåne rene kontorer i Lillestrøm

Vi lever etter å gi den beste renholds hjelpen og samtidig den beste servicen. Det skal ikke bare bli rent på kontoret eller i hjemmet, men samarbeidet er utrolig viktig for at du skal få det beste resultatet og bli fornøyd. Vi setter kunden i senter og hører alltid på hva du ønsker.

Kontorvask Lillestrøm​

Vi er et dedikert renholdsfirma i Lillestrøm som jobber med vask og renhold, både hjemme og på kontoret, i hele Norge. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva som er best for deg. 

Trenger du renhold eller kontorvask?

 Det er viktig som renholdsarbeider å ta en nøye gjennomgang av vaskebehovet hos en kunde. Det sikrer at vi gir deg den beste prisen på arbeidet og at vi klarer å levere til avtalt resultat og avtalt tid. Så lenge du blir fornøyd så blir vi fornøyde!

Har du oss som din renholdspartner så skal du være sikker på at jobben blir gjort bra og at du skal være trygg på oss, når vi kommer for å vaske hos deg. Vi har gode rutiner for å sikre nettopp dette, og det vil du merke fra første dag og utover et langt samarbeid. Hadde vi ikke gjort jobben vår, så hadde vi ikke hatt den yrkesstoltheten som vi har.

Rene kontorer i Lillestrøm

Rene kontorer kan ha en stor effekt på arbeidsmiljøet på jobben. Det kan øke effektivitet og moral når man har det rent rundt seg, og vår jobb skal bidra til å øke trivselen på din arbeidsplass. Møter du også på noen av våre medarbeidere så er vi serviceinnstilte og glade for å kunne hjelpe med å holde det fint hos deg.

Fortell oss om dine behov så hjelper vi deg med den beste servicen og hjelpen på vask i Lillestrøm. Vi har lang erfaring og håper på å kunne hjelpe enda flere med å holde det rent og pent i hjemmet og på kontoret

Renhold eller kontorvask?

Vi er best på kontorvask i Lillestrøm og hjelper deg gjerne med å få det rent og pent hos din bedrift – eller i hjemmet.